Vanaf nu kun je ook online shoppen bij Optiek Vue! Bekijk ons online assortiment hier. Shop online

Zonnebril kopen? Wij matchen je met je ideale bril voor de zomer!

Zoek je een hippe trendy zonnebril of eerder een functionele sportbril? Het ruime aanbod aan eigentijdse kwaliteitszonnebrillen voor zowel dames als heren vind je bij Optiek Vue.

Een zonnebril is niet enkel een onmisbaar modeaccessoire, maar eveneens essentieel ter bescherming van de ogen tegen de schadelijke UV stralen. Bij Optiek Vue vind je een ruim aanbod merkzonnebrillen alsook exclusieve designercollecties.  Bart en Ineke kiezen de collecties met veel aandacht uit en kijken ook steeds naar de laatste modetrends.

Zonnebrillen kunnen natuurlijk ook gecombineerd worden met zonneglazen op sterkte. Een zonnebril op sterkte kan je meer rust en comfort brengen. Uiteraard kan je net zoals met een gewone bril kiezen voor unifocale of multifocale zonneglazen. Ook de kleur van de glazen kan je kiezen afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en behoefte. Heb je erg gevoelige ogen? Kies dan voor een donkere tint of eventueel zelfs voor gepolariseerde zonneglazen. Deze rekenen moeiteloos af met de onaangename schitteringen van het licht en bieden plaats voor een helder, ontspannen en contrastrijk zicht. Zo ben je beter beschermd, én zie je beter.

Shop online

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram