Vanaf nu kun je ook online shoppen bij Optiek Vue! Bekijk ons online assortiment hier. Shop online

Lenzen met advies in Hove

Wens je je bril af te wisselen met contactlenzen? Optiek Vue staat garant voor een perfect advies over de keuze van het soort contactlenzen dat het meest geschikt is voor jouw ogen, het onderhoud en de noodzakelijke controles. Dit zorgt ervoor dat je risicoloos kan genieten van de vrijheid van het dragen van contactlenzen. Kom langs en laat je adviseren.

Ook al is een bril tegenwoordig een modeaccessoire geworden, er zijn altijd momenten waarop het leuker is om helemaal zonder de deur uit te kunnen gaan. Denk maar aan een uurtje sporten, een avondfeest, een dagje strand of een citytrip.

Daglenzen zijn het ideale type lens om af en toe eens te dragen als de bril een beetje in de weg zit. Ze zijn individueel verpakt dus je kan elke dag een nieuw paar insteken en je hoeft geen vloeistof of potje aan te kopen. Na een dagje dragen, gooi je ze gewoon in de vuilbak.

Heb je de smaak helemaal te pakken en wil je je lenzen graag meer dan 2 maal per week dragen? Dan adviseren we je om over te schakelen naar maandlenzen, die komen voordeliger uit als je ze vaak draagt. Wist je trouwens dat er ook lenzen bestaan voor mensen met astigmatisme of presbyopie?

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste sterkte en het type lens dat bij je lifestyle past. Bovendien leren we je met veel geduld hoe je ze in- en uit kan zetten.

Snel en eenvoudig nieuwe lenzen bestellen vanuit je zetel of vanop je bureau. Dit kan vanaf nu via het formulier op de website. We leggen ze klaar voor je in onze winkel of leveren ze aan huis.

Lenzen bestellen

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram